All praise to Him . I'm happy today . Pray for my FUTURE please :"

28 December 2011

ready for 2012 :D

hyee ^^
assalamualaikum . (:



jyeahh :D
EXCITED betool akuhh neih kan . ^^

hahaha~ (:

hahh ?!!
KORANG macam manee pulakk ekkh ?? --"


OFCOZ lahh sudahh kan . kan . ? haha .
ahaa, ke BELOM nee.. ?
kalau belom dun't worry-2 lahh ekh.
ade LIMA HARI LAGI deyhh .
macam-2 bolee buadd . huhu . (;


bagi budakk-2 yang duduk ASRAMA macam akuhh nee,
kena lahh READY awal-2 .
Kalau tidak CONFIRM kelam kabut woo !
Percaya lahh~ haha .
tak nak cayer ? TAK NAK ! ...
tak nak sudah deyhh . :p


kenape ekh kena awal-2 ready ,
aii.. maklum lah budak asrama nee
macam balek  rumah KEDUA mereka taw !
macamMacam nak kena Hangkot . huhu .


baldi.gayong.sikat.selimut.bantal bcukk.
kasut-2 . [prep,sukan,sekolah,selipar toilet]shower foam.perfume.syampu
alat mekap-2 bagi PEREMPUAN . cehhwah~
bedak jekk kodd . haha !

dekat sekolah, TAK PAYAH lahh nak lawa-2 sangat .
LE-LA-KI tak pandang punn . @@ kan  LE-LA-KI ??!! :D
yang penting KEMAS
dan JAGA KEBERSIHAN . ehee ^^
SEMUA marii maa . (:

SO,, bagi bebudak yang duduk Hostel
pastikan CHECKLIST dulu barang-2 yang takde.
kalau kurang bolee cari lagi .
maseh ade "time" nee.
BAJU-2 yang nak kena IRON ,
asingkan dulu . hanger kan jek dulu .
yang TakNak leyh lipat masuk beg . :D
OKEHH . DONE !
('',)


bagi budak yang SEKOLAH HARIAN ,
takpe-2... tak yah siap awalAwal lahh .
esok nak sekolah, malam maseh ade.
bolee iron, kiwi kasut , kemas beg .
hahh.. macam-2 lahh .
Banyak mase taww !!
TAK lahh seBUSY budak yang dudOk hOstel..
tapi korang kena lah ready jugak .
SEMANGAT-3 !!!

Tahun Baru Azam Baru LAHH . =D


HAHA !!
apee jek akuhh nee kan.

hermm. yang penting barang-2 tinggal siket lagi nak kemas.
tahun nee semua pakai yang lamee jek . (=
taraa KESAH maa.
apee pon boleeh . ;)
sebab... lagi pun , baju putih aku adee lagi , jarang pakai .
sebab memanjang baju hijau jek .
pengawas kan
Hari First Sekolah memang aku pakai uniform putih lahh.
Baju Hijau GANTUNG sajee.
lepas pelantikan baru akuhh pakai .
tuhh pun kalau jadi pengawas lagi lahh .
kasut pun lamee . coz beli tahun lepas mid year .
elok lagi derkk. SAYANG tak pakai.
all america =,= tahan tuhh kasut nyer . ehee .

tapi pun semua tuhh tak kesah .
yang penting tengah SEMANGAT nee nak Naek Sekolah.
aloloLo~ bestnyer ! :)
jumpa kawan . rindu deyhh .
haha .
dorm-2 ! Ummu Salamah tunggu aku datang yekk . ^^

form FOUR . kejap sudaah upper form kan.
so. JANGAN maen-2 lagi.
tahun depannyer dah SPM.

penentu MASE DEPAN kiter ! (:
PMR bukan .. SPM kne THE BEST .
baru senang NAK CAPAI cita-2 KITA .

dokter dokter !!!
insyaAllah . aamiin~ :D



OKEHH laahh ...
assalamualaikum . (:












Syukran Jazilan. Thanks for Reading

No comments:

Post a Comment