All praise to Him . I'm happy today . Pray for my FUTURE please :"

20 December 2011

banjir VS result (:

hyee ! assalamualaikum . ^_^ 

nie rumah yang dekat Palembang .
Banjir mase awal tahun tuhh . :'(


banjir ohh banjir !! Hoho~ XD . hujan tak berhenti dekat Kluang nee . sungai depan rumah dah same paras jek dengan jalan . haisshh . Naek risau aku . baknyer tak sempat nak ke Segamat amek result tuhh . tak tahu lahh cm manee . Kalau result 9A aku amek , lau tak aku biarkan jek dekat sekolah tuhh . bhahaha~ :D . Agak-2 bolee tak ? haha ! 


erm . ttbe terkenang banjer tahunTahun sebelum neih . agak teruk lah kalau banjir . wohoho~ rumah aku dekat Kampung Palembang tuhh kalau banjer bukan paras lutut lagi, dah paras pinggang ke dada dahh . nak masuk pun kena naik bot . hahh . rindu pulak nak duduk rumah sanee . balek sane tyme Raya jekk . memang malam Raya baru balek sanee , prepare untuk raya untuk rumah sana memang sederhana lahh . hope tahun depan  raya dekatt rumah sana Best lahh . hoho . 



sekarang duduk dekat Kampung Paya . rumah Nenek aku belah ayah . dia pun sekarang tinggal sorang jek . so, aku satu family memang duduk sini lah . teman kan dia . hoho . nenek aku un umur dah 74 tahun . tua dahh . nak tinggal kan sesorang tak boleh dipercayai . karang jadi ape-2 kan susah . Alhamdulillah , dia sihat lagi sekarang . walaupun tahun lepas baru buadd operate kanser rahim . huhh. naseb baru peringkat dua , boleh dicegah lagi . haiish ~ risau betol aku dengan family nie . Keluarga Kanser . sakit keturunan kan. arwah atok aku meninggal pun sakit kanser . kanser ape tah tak ingat lahh . tuhh citaCita nak jadi DOKTOR . :D Kalau family aku sakit, aku yang rawat . kan senang . hekehek ^^ . [aamiin~jadi dokter] 


okehOkeh . mau citer pasal mimpi aku pulak . wohoho~ mimpi ngeri ka ? mybe . ntah lahh . takod taw . aku mimpi dapat 6A 3B . fuhh~ ingat aku sorang penah mimpi cm neih. kawan aku Maisarah pun penah mimpi yang same . :'( . harap-2 lah dapat yang lagi better dari tuhh . hoho ! mainan tidur . biase lahh tuhh kan . yang tak bolee bla tuhh, mimpi aku 9A budak sekolah aku dua orang jek . ayooshh~ maken risau aku . tak mungkin sedikit tuhh kan. HOPE 20 Orang bukan 2 Orang... Aamiin . :) . Err.. macam-2 lahh mimpi . makin nak keluar result makin tidur pun tidak lena . haisshh~ . harap-2 yang terbaik jek lahh . 


Nieh rumah yang dekat Kampung Paya .
[rumah yang aku duduk sekarang]
('',)




hari nieh baru Panas . 

nampak Sang Matahari . 
hehe . 
alhamdulillah . :D




OKEH LAH .
ASSALAMUALAIKUM.




Syukran Jazilan. Thanks for Reading

2 comments:

  1. omangai . pakai baju kelab sain ke kakk . adoii :')

    ReplyDelete
  2. haha ! asaii ? CANTEK kan?? hehe ^^

    ReplyDelete