All praise to Him . I'm happy today . Pray for my FUTURE please :"

22 December 2011

alhamdulillah :D

assalamualaikum ^.^

ahaa ! ape yang ditungguTunggu dah terjawab ary neih . 22DISEMBER2011 . :D tarikh yang di nanti-2 kan dengan budak-2 form 3 2011 . huhu . pape pun PMR's Candidate 2011 SMKA SEGAMAT the  BEST lha~ hekhek ! ^^


okeh-2 ! semua orang dah berusaha kan. hasilnyer nieh lah. so, terima jek dengan REDHA dan TABAH ekhh ^^ . erm .. walaupun aku Tak sePandai korang ... jyeahh ! aku TETAP HEPPY wookk~ hehe . tak sangke betch kita macam nieh . haishh~ tak cayer aku ! padahal TRIAL sorang jek... KUASA ALLAH . :D pape pun CONGRATED ekkhh budak-2 yang dapat 9A . :)





mukaMuka 9a :D

Ashraf Alias, Izzuddin,Faris Akmal, Haris, Fauzi Bahari

Aina Shareena, Afiqa Noranizam, Afiqah Shahrel, Aliah Zawi, Fatimah Zahrah, Aliah Rubai, Athirah Amirah, Syaza Hajar, Farina Syafiqah,Izzati Nashreen, Iis Sulastri,Nazihah,Adila abdullah,Adilla musa, Rafiqah, Rabihah, Maisarah, Afifa Ariffin, Atiqah,Fareeza,Aqila Najibah,Firzanah Ismahani.

name yang aku besar kan tuhh , bestie-2 akuhh. congrated yekk yank.
JANGAN LUPAKAN aku taww^^




muka 8A 1B jek .. huhu .
alhamdulillah ~



semua yang  9A 27 orang . 8A 25 orang . huhu  ! tapi 100% lulus semua . Alhamdulillah~ :D . akhirnya betch akuhh dapat sahut CABARAN Ust Zainal Abidin Bin Sakiran . (: . jyeahhh !!! . KITA the best lahh . :D aiipp-2 ! KAMI senyum PUAS walaupun AKU tak masuk senaraikan . tapi dah REDHA dahh... xdek rezeki .:'(  takpe-2 . SPM adee . cuba lagii yerpp .





hoho . TAHNIAH jugak dekat USTAZAH FAUZIAH and USTAZAH ZETTY [guru GEOGRAFI] . geo tetap maintain kan. hekhek ! pelajar-2 3BAIHAQI n 3BUKHARI tahniah jugak.. semua GEO "A" . letopp lahh weyhh ^^ .. naek skola ustazah belanja Coklat . sape yang jumpa dye jehh dapat . (: *winkwink~





masee Dapat result . ayah aku tanye. B apee. SEJARAH . humm (=.=) . [da agak dahh sangkott tuhh] :'( . takpe-2 .. PMR bukan segalennyer kan. SPM ade lagi . buadd betoii-2 ea ima.!!  memang bukan orang sejarah akuhh nehh ... ABAH katee aku orang Sains .. MEDIC-2 ! aduhh~ berat nyer bahu pikul tanggungjawab tuhh . Harapan Abah . Jangan Kecewakan Beliau . Ya Allah.. boleh kahh akuhh ??!! erm . harap-2 Tercapai Apa yang diimpikan tuhh . really Hope be a Doctor ONE DAY !! :D aamiin~




okehOkeh ! karang jatuh jugak kang air mata neih. huhu . tunggu jek lahh . aisshh~ tahun depan aku rapat takk dengan budak-2 neih yekk ? ermm... yelaa maseng-2 dah masuk 4/2 kelas budak-2 9A . huhu... haishh~  hope KITA tak pisah-2 yekk !! Sayang korang weyhh ^^ . Faalihah .. dah deal ekhh ! lau same kelas duduk sebelah-2 . tak sabo pulak nak form 4... urm . yang penting tahun depan dengan ustad firdaus lahh. ADD MATH-2 .. (: weeee~!!!






FARINA !! takpe .. tak samee kelas SAME DORM ekkhh ! DOA-2 . :D . kalau semua tak same biar aku jek lahh pindah sekolah . kau duduk smkas diam-2 yekk.. hehe . biar ak pegi jauh-2 aw !! haha~ bubye smkas . ehee ^^ .. xdek Lahh . [gurau-2 ekk] nanti lau Tak same dorm KITA TETAP macam dulu taw . taw taw !! huhu . erm ...nanti kau dekat 4/2 jage diri baek-2 ekhh . (:





okeh . maken melaut aku kan. haha !
pape pown TAHNIAH dekat budak-2 yang cemerlang result nyer ekh.
yang tak cemerlang tuhh SPM adehh ! don't worry ...
SPM penentu kita
!!
bukan PMR . :D
ingat !!!!




OKEH ..
Assalamualaikum . :D
tAtaa~





















Syukran Jazilan. Thanks for Reading

2 comments:

  1. Wah !tahniah ye yunk <3 dpt 8a1b ,okelah tu ,wlopun ta dpt 9a ,spm ade lagi ;)

    ReplyDelete
  2. hee..THNXS :) ... okeh-2.. doakan ekh ^^

    ReplyDelete