All praise to Him . I'm happy today . Pray for my FUTURE please :"

10 March 2012

SUKA DUKA selama 3 minggu . o.O"

hyee ^_^ v .
assalamualaikum .


apa khabar semua ?
[harapnya kalian sihatSihat dan Goodgood jek lahh ea . :'D]

lama sudah saya tidak mengUpdated kan ? hewhew .:3
3minggu chekk . hoho !
baru 3minggu dah nak kecoh kan . belum sebulan lagi tuhh .
hisshhh . apelah ima ni. = =''
ehh . SUKAHATI lahh kan . Belog saya mekk .
aku cakap apa , korang kesah ? ofcoz lahh Tak Kan .
okehh . GOOD ! :'D hehe .


okeh .setelah 19hari di smkas . macamMacam berlaku mek . dari mingu pertama, kedua , dan ketiga . ade jek something happen . fuhh . SUKA dan DUKA bercampur aduk .dengan Air Mata sebagai perasa tambahan . huahua ~ just tak jadik jek ACUAN nya . haha !  Ngarot . (: . mari baca kalau mahu tahu apa yang berlaku ye . (=








okeh hari jumaat minggu first tuhh, lepas makan tengah hari . aku dan kawanKawan aku yang lain [farina,iis,lyha,izaty,mai,piqa,pa'a] Dapat berita yang AINA SHAREENA dapat tawaran S.A.M.U.R.A . bestfriends kami tu . event time tuhh dia belom sure dia pindah ke tak , tapi gaya parents dia cakap dekat dia memang nampak dia akan pindah . pehh ! melalak kami petang tuhh kejap . bohong lahh kata kalau airmata aku ni tak gugur kan . sobsobs :'( ! hem . LAST DAY AINA dekat smkas HARI ISNIN tuhh . 27.02.2012 . masa tuhh tengah PK1 . hari first peksa . mood tyme periksa seriuz tak ada taw . yelaa sedih !! huhu . aina aina ~ kau memang tinggal kan kesan mekk . sabo jek lahh . petang tuhh lepas dah salam-2 peluk-2 amik gambar last sebagai kenangan kurang lahh sorang budak betch aku . masa salamSalam tuh , aina cool jek . muka tak nanges pon . lastLast masa dia salam liha dengan izaty . Nangis jugak dia ! akhirnya . malam tuhh rasa lah kehilangan dia . kalau tak selalu dia datang dorm . mesti datang ! takpe lah Aina . Aku doa kau dapat suaikan diri dekat sana . Jangan Nangis-2 lagi ea dekat sana . kau kan KUAT . ALL IS WELL dear !  . tuhh , lahh orang kata jangan pindah nak jugak pindah . haha !! :') . yang penting nanti kita berjaya samaSama ye ! ^_^ .


hahh ! nak tahu tak , masa hari tuhh kan ade MTQ kan . aku masuk nasyid . wakil FORM 4 . kumpulan L.E.N.S.A AL-IMAN Dapat JOHAN ! yesss .:'D . alhamdulillah~ . kiteorang egtkan f5 menang . tak sangka f4 yang menang . syukur lah dapat menang kan . berbaloi dengan usaha kiteorang yang tak seberapa tuhh . cehhwaa~ HAHA ! :'D


ekkk.hari tuhh kan aku ada kata aku tak JOIN kawad kaki sekolah kan . hemm . NOW . saya sala seorang PLATUN PPIM . woahh . tak sangka dapat masuk .huhh , cuakk kodd sebenarnya nak masuk . budak baru mekk , ofcoz lahh banyak salah kan . tapi TRY nak buat yang TERBAIK ! insyaAllah . :) .


jyeahhh ! AHLAN WAHSAHLAN kepada budakBudak baru yang baru Diberi AMANAH untuk jadi PENGAWAS. sekarang aku dah tak sorangSorang dekat 4Ibnu Rusyd tuhh pakai baju hijau . dah ada geng dah . 5orang lagi . woahh . Congrated ea siapa yang dapat jadi pengawas tuhh . HAHA ! berat mekk tangunggjawab . aduyaii . aku tak cukup PERFECT lagi taw sebenarnya untuk memimpin kawankawan aku. let bygones be bygones lahh kan . :') better then PAST ! insyaAllah . andai dapat diundurkan masa ,aku tak pernah pun terfikir aku akan jadi pengawas . 3tahun dah . banyak nya dosa aku tanggung . belum dosa aku lagi . Ya Rabbi .... :'( pasti ada hikmah semua tuhh kan . aamiin .


yea ! PK1 . hemm . result-2 ??? haha . ye . TERUK ! just 4paper jek lagi belum dapat . tapi setakat nie subjek KILLER yang aku risau semua dah tahu result . alhamdulillah TAK ada yang Failed . mid Year mesty kena sungguhSungguh Study . fight mekk form4 nee . budakbudak kelas lain power-2 . kelas aku pun sama jek . huiiishh . risau jek down-2 ... harap dijauhkan . taknak sejarah ulang kembali . Biologi ? ramai kata susah . agak lah kan . aku rasa add math lagi payah . HOHO . ntah lahh . lain orang lain dia rasa kan . result Biologi aku hope-2 maintan and UP lagi . jangan DOWN ! hopehope so . aamiin . dan yang lainLain tuhh kena usaha lebih lagi especially ADD MATH ! huhu .



sekarang tengah cuti penggal pertama !
tyme to rest maa ~
letih sangat dekat sekolah tu .
homework,kawad,bola baling, nak basuh baju , iron baju .
Woahh ! AKHIRNYA masa yang aku tunggu dah tiba .



MATLAMAT CUTI ::
tenangkan hati dan rehatkan diri .
homework jangan lupa .
Study ADDMATH ! :))




Syukran Jazilan. Thanks for Reading

No comments:

Post a Comment