All praise to Him . I'm happy today . Pray for my FUTURE please :"

15 March 2012

biologi best kan ? =))

hyee ^_^ .
assalamualaikum .


hahh . ape citer ary nee ? okey tak?? ke K.O ?? haha . = ='' . harapHarap sume baikBaik jek lahh yekk ! :'D . err .. CUTI SERONOK takk ?? huahua . bagi aku seronok lahh . coz Tak yah nak fikir pasal sekolah kan . tapi yang TAK syok nya setiap cuti mesti ade Homework . haissh.. biasa lahh kan . nama pun Pelajar . lumrah-2 . HAhaR . :") . TAKPE don't worry la . ade lah dalam beberapa hari ni, sempat sempat korang buadd . [cett . cakap orang eak ima . HW aku pon banyak lagi . uHukHuk ! :'D ] 

cakap pasal Homework kan , malam tadi aku siapkan NOTA BIOLOGI . hemm . ramai kata Bio susah . betol kea ?? = ='' . aduduu . Tak ade lah susah mekk . serius kalau kau Paham , BEST taw ^_^ . ecehhh~ gaya aku cakap macam lahh senang kan . haha . erm . not bad arh. boleh arh dikatakan senang daripada AddMath . huhu . -,- . tengok orang lahh kan . ade yang minat nombor-2 nee memang kurang siket fakta-2 nieh , biase lettuw . tapi kalau yang kurang minat kira-2 nee, fakta nie senang dye scored .  selalunya macam tuhh . tapi tak tahu lah kalau ada yang lain kan . ehee ^^,

oke . aku SUKA BIOLOGI . kenapa kenapa ? yee . sebab nak jadi seorang DOKTER perlukan subjek nie mekk . aku nak scored dekat subjek nieh betol-2 . DOAkan aku ye ^_^ . risau jugak sebenarnya . tapi minat kan boleh dipupuk . kan .kan ? hahh . so ... tanam lah minat tuhh untuk benda-2 yang faedah eh . :))





ehh . budakk ! . kau tak paham Biologi kan .
slowSlow lah . boleh punya .yang penting kena RAJIN ^^ . haha .
takpe-2 kau kan DAH power yang Lain .
watlek watpis jek arh . hewhew :)




 hermmm . ape ye ? hahh .aku rasa cuti kali nee tak macam sebelumSebelum nie . huahua-.-'' . kenape ekh ? ntah la . mybe sebab kurang bersua dengan kau lah "kawan" . seriously . aku rindu KAU sangat-2 . contact dikala kau Mahu tidur . hermmm . pun bolee lah kan . huhu . papepon lagi beberapa hari jek nak jumpa kau . sokayy lah kan . nanti hariHari jumpa , tak lah aku macam nieh . ehh . aku Nak minta maaf dekat kau taw . :/ . minta maaf kalau ada abaikan kau, tinggalkan kau , dan pinggirkan kau . Sorry sangatSangat ye . takAde niat pun nak buad macam tu . err .KAU jangan sedih Sedih heh , shared lah pape dekat aku kalau kau ade prob . i will always beside u  :) <---- [speaking . HAHA ! terabur~ :'D] . huu . hahh . jangan marahMarah ek kalau ade kaitan dengan itu Budak , aku Takot tawuu nak tegur kau kalau tengok kau marah .seriusly !  hem .... "apa pun yang terjadi, ku kan selalu ade untukmu, Janganlah kau bersedih ,coz everything gonna be okay ~"  :'D ingat ea kawan ! :))




okeh . nantikan post seterusnya ea ;)
hilang idea mahu tulis apa sebenarnya . huhu . ^_^
oke baii ~





Syukran Jazilan. Thanks for Reading

No comments:

Post a Comment